منتدى المنشد عمرالعمير
صينيه الرقاءق باالبشمل 12892434361
منتدى المنشد عمرالعمير
صينيه الرقاءق باالبشمل 12892434361
منتدى المنشد عمرالعمير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 صينيه الرقاءق باالبشمل

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
❤Š.Ғ.à ❤
نائبة المديرة
نائبة المديرة
❤Š.Ғ.à ❤


مشاركاتي : 8348
تاريخ التسجيل : 05/11/2010
الموقع: : http://so0so0.roo7.biz/

صينيه الرقاءق باالبشمل Empty
مُساهمةموضوع: صينيه الرقاءق باالبشمل   صينيه الرقاءق باالبشمل Emptyالأحد يوليو 10, 2011 5:58 am

صينيه الرقاءق باالبشمل 391238
المقادير:





• نصف كيلو رقاق.





بصلة مقطعة قطع صغيرة.





• نص كيلو لحمة مفرومة.





• نص كوب كبير زبدة.





• نص كوب كبير دقيق.





• 4 كوبيات لبن.





• ملح و فلفل.





• 2بيضة.





• كوب كبير شوربة لحمة.





الطريقة:





1- هنعصج اللحمة المفرومة عن طريق إننا نقطع بصلة كبيرة إلى





قطع صغيرة بعد كده نضيف ليها الملح والفلفل الأسود واللحمة





ونحطهم على النار ونضيف ليهم معلقة زبدة ونسيبهم على النار مع





التقليب المتسمر وبعد نص ساعة نضيف ليها كوباية مية ونسيبها





على النار لغاية ما اللحمة تشرب المية وتستوي.






2- بعد كده هنجهز البشاميل عن طريق إننا نسخن الزبدة ونضيف





ليها الدقيق مع التقليب لغاية ما لون الدقيق يبقى ذهبي بعد كده





نضيف ليه اللبن تدريجيا مع التقيب المستمر لغاية ما يبقى قوامه





سميك بعد كده نضيف ليه الملح والفلفل الأسود بعد كده نشيله من





على النار وبعد ما يبرد نجيب بيضة ونحطها في طبق ونضربها





بالمضرب مع الملح والفلفل وبعد كده نضيفها إلى البشاميل ونقلبهم





مع بعض.





3- هنجيب الرقاق ونبلّه بالشوربة السخنة "ممكن إننا نستبدل





الشوربة بالمية" علشان يكون خفيف.





4- هنجيب صينية فرن وندهنها بالزبدة ونرص فيها نص كمية





الرقاق الموجود عندنا ونضيف ليها اللحمة وبعد كده نص كمية





البشاميل وبعد كده نرص باقي كمية الرقاق الموجودة، بعد كده





نغطي وش الصينية بباقي كمية البشاميل الموجود عندنا.





5- هندخل الصينية في فرن متوسط الحرارة لمدة نص ساعة أو





لغاية ما وشها يحمر بعد كده نخرجها من الفرن ونقطعها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://so0so0.roo7.biz/
مُجَجَرٌدْ آبْٺِڛآمِـۃ ♥
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مُجَجَرٌدْ آبْٺِڛآمِـۃ ♥


مشاركاتي : 6519
تاريخ التسجيل : 01/03/2011
الموقع: : ..[ آلـآإمْـآإرٍتّ ]..

صينيه الرقاءق باالبشمل Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينيه الرقاءق باالبشمل   صينيه الرقاءق باالبشمل Emptyالثلاثاء يوليو 12, 2011 8:22 am

مششكورره
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُجَجَرٌدْ آبْٺِڛآمِـۃ ♥
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مُجَجَرٌدْ آبْٺِڛآمِـۃ ♥


مشاركاتي : 6519
تاريخ التسجيل : 01/03/2011
الموقع: : ..[ آلـآإمْـآإرٍتّ ]..

صينيه الرقاءق باالبشمل Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينيه الرقاءق باالبشمل   صينيه الرقاءق باالبشمل Emptyالثلاثاء يوليو 12, 2011 8:22 am

مششكورره
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
❤Š.Ғ.à ❤
نائبة المديرة
نائبة المديرة
❤Š.Ғ.à ❤


مشاركاتي : 8348
تاريخ التسجيل : 05/11/2010
الموقع: : http://so0so0.roo7.biz/

صينيه الرقاءق باالبشمل Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينيه الرقاءق باالبشمل   صينيه الرقاءق باالبشمل Emptyالثلاثاء يوليو 12, 2011 9:02 am

العفو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://so0so0.roo7.biz/
 
صينيه الرقاءق باالبشمل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينيه دجآآج
» قصه صينيه حلوه
» صينيه اللحم بالفرن

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى المنشد عمرالعمير :: || اقسام حواء :: مطبخ منتدآنا-
انتقل الى: