منتدى المنشد عمرالعمير
لحمة ضاني مشوية  12892434361
منتدى المنشد عمرالعمير
لحمة ضاني مشوية  12892434361
منتدى المنشد عمرالعمير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 لحمة ضاني مشوية

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
❤Š.Ғ.à ❤
نائبة المديرة
نائبة المديرة
❤Š.Ғ.à ❤


مشاركاتي : 8348
تاريخ التسجيل : 05/11/2010
الموقع: : http://so0so0.roo7.biz/

لحمة ضاني مشوية  Empty
مُساهمةموضوع: لحمة ضاني مشوية    لحمة ضاني مشوية  Emptyالأحد يوليو 10, 2011 6:01 am

لحمة ضاني مشوية  Untitled
المقادير:




• لحمة ضاني مقطعة مكعبات متوسطة الحجم أو "ريش".




• كوب كبير عصير طماطم.




• ملعقة صغيرة فلفل أسود.




• ملعقة صغيرة شطة حمراء ناعمة.




• 10 فصوص ثوم.




• ملعقة كبيرة خل أبيض.




• ملعقة كبيرة كمون مطحون.




• 1 حبة جوزة الطيب مبشورة ناعم.




• 1 بصلة كبيرة.




• فلفل رومي أخضر.




• نص فنجان زيت.




الطريقة:





1. هنجيب اللحمة ونغسلها كويس.




2. هنجهز تتبيلة اللحمة وهي عبارة عن "الزيت + الخل + الكمون




+ جوزة الطيب + البصلة + عصير الطماطم + الفلفل الأسود +




الفلفل الأخضر + الثوم + الشطة" ونضربهم مع بعض في الخلاط.




3. بعد كده هنجيب صينية وندهنها بالخليط ده وبعد كده نبدأ في




رص اللحمة في صورة طبقات وبين كل طبقة وطبقة نحط خلطة




التتبيل...




4. بعد ما نخلص من رص اللحمة نحطها وخليط التتبيل في التلاجة




لمدة 3 ساعات، بعد كده نخرجها ونشويها على الشواية الكهرباء أو




الفحم...





وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://so0so0.roo7.biz/
مُجَجَرٌدْ آبْٺِڛآمِـۃ ♥
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مُجَجَرٌدْ آبْٺِڛآمِـۃ ♥


مشاركاتي : 6519
تاريخ التسجيل : 01/03/2011
الموقع: : ..[ آلـآإمْـآإرٍتّ ]..

لحمة ضاني مشوية  Empty
مُساهمةموضوع: رد: لحمة ضاني مشوية    لحمة ضاني مشوية  Emptyالثلاثاء يوليو 12, 2011 8:20 am

مششكورره
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
لحمة ضاني مشوية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» فخد ضاني في الفرن مع أرز بالخلطة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى المنشد عمرالعمير :: || اقسام حواء :: مطبخ منتدآنا-
انتقل الى: